Vario bölcső

Számos variácóban használhatod, ezt a bölcsőt. Rácsos kiságyként, melyet görgőkkel is elláthatsz, vagy akár szülői ágyhoz is csatlakoztathatod, de ha megnő a baba, akkor gyermek padként is szolgál.

Schardt bútor

A Schardt család immár 80 éve tervez és gyárt innovatív, modern gyermekbútorokat. Németországi gyárukban készülő TÜV tanúsítvánnyal rendelkező többfunkciós bútorcsaládjaik, hosszútávú megoldásokat kínálnak.

Járóka

A hely ahol gyermeked biztosnágban tudhatot.

Négyzet? Hatszögű? Tárolós?

Összecsukható!

Keresd meg számotokra a megfelelőt és válassz hozzá egy vidám, színes pihe-puha járókabetétet is.

Ágyneműk

100% pamutból készülő, vidám színekben pompázó ágynemű szettek. A 2 részes szettek párna- és paplanhuzatot, míg a 4 részes szettek rácsvédőt és baldachint is tartalmaznak.

Tipp!

Nézd meg az ágynemű betéteket is.

Kategóriák

 • MÁRKÁK
  •  
 • Babaszoba
  •  
 • Bababútor
  •  
 • Babatextil
  •  

TOP termékek

Hírlevél

Fizetési megoldás

Schardt

A Schardt család Németországban gyárt innovatív és magas minőségű gyermekbútorokat, ezzel segítve a leendő szülőknek megtalálni a megfelelő bútorokat gyermekük számára.

 

A mottó: "Ötletek gyerekeknek". Szenvedélyt és kihívást, rejt e két szó mely a gondos tervezés és innováció segítségével hívja életre a Schardt magas minőségű gyermek bútorokat és kiegészítőiket.

 

Divatos és praktikus, elegáns és modern bútorok a gyerekszobában, kisbútorok és textíliák, melyek a gyermekek biztonságát és kényelmét helyezik az első helyre. A gyártás és tervezés a legújabb szabványok és előírások figyelembe vételével történik immár 80 éve.

 

    környezet

 

Környezetbarát alapanyagok képezik az alapját a hosszú élettartamú termékeknek, oldószer-mentes víz-alapú festéket használnak a gyártás során.

 

    biztonság

 

Optimális fafeldolgozás a gyártás során, TÜV tanúsítvánnyal rendelkező termékek.

 

    funkcionalitás

    

Hosszú távra tervezett többfunkciós bútorcsaládok, melyek minden, a mai kor elvárásainak megfelelő igényt kielégítenek.

 

    komfort    

 

A textil-kiegészítők biztosítják a megfelelő enteriőrt a család számára. A további termékek és kiegészítők a praktikum és a kényelem jegyében születtek, mint például a szülői ágyhoz csatlakoztatható több funkciós bölcső.

 

Schardt bútorok és kiegészítők egyenesen a gyártótól az Ön otthonába!

Webáruház készítés